A stewardesstanfolyamra írtam ^^ :

"Egész életemben arra vágytam, hogy bejárhassam a világot, hogy úgy vándorolhassak egyik városból a másikba, mint Vianne Rocher és lánya a Csokoládé c. regényben.

Két hét itt, aztán egy hónap a következő helyen, és tovább…

Jó lenne látni az összes várost, a híres épületeket, a kikötőket… látni a naplementét mindenhol… sztorikat mesélni minderről másoknak és látni az elragadtatott tekintetüket…

 

Úgy gondolom, mivel csak egy életünk van, azt minél jobban ki kell élvezni, és ezért érdemes megdolgozni.

Sokszínű embernek tartom magam, ehhez az is hozzátartozik, hogy rengeteg terület érdekel:az utazás,a filmrendezés,az írás, a gasztronómia, a divat…

Fantasztikus érzés lehet olyan életet élni, amiben az ember megismeri a világot és a világ is őt… talán egy kis hírnévre is vágyom, és annyi mindent szeretnék még kipróbálni!

Nyaralni Hamptons-ban, escargot-t enni Párizsban, csónakázni a velencei-tavon…és még órákig tudnám folytatni!

 

Számomra nagyon fontos a műveltség, olyan emberré szeretnék válni, aki minden témához hozzá tud szólni, az élet minden területén tájékozott.

Először angolból szeretnék nyelvvizsgát, aztán franciából, németből, olaszból, spanyolból és utoljára oroszból.

Lehet, hogy nem mindig lesz egyszerű, de szeretek tanulni, és nagyon érdekelnek a különböző országok kultúrái!

 

Mint riporter, sokat tanultam az emberekkel való kommunikációról, és ezt ebben a szakmában tökéletesen továbbfejleszthetném!

 

Ha úgy kereshetnék pénzt, hogy közben még utazhatok is, nem csak munka lenne,hanem szórakoztató elfoglaltság is!

Megkereshetném a pénzt a főiskolai oktatásra, portfólióra, szórakozásra, ruhákra, szépségcikkekre, könyvkiadásra, saját lakásra, kocsira…

Nagyon jól jönne az életemben egy hosszú távú munka, amellyel kereshetek annyit,hogy végre elkezdjem az önálló életem és a karrierépítést.

 

Mindig vágyakozva néztem a filmekben a légiutas-kísérő lányokat, olyan csinosak, jókedvűek és könnyedek voltak! Olyan mosolygós és segítőkész lányok, amilyenné én is válni szerettem volna!

 

Hát ezek az okok vezéreltek,amikor jelentkeztem a hirdetésre,és ezek motiválnak abban is,hogy ma 17:00 órakor elkezdjem az első órát a Semmelweis utcában,amit már nagyon várok."

És ezt a szöveget még le is kellett fordítani angolra ;) Egyébként nagyon jó volt az óra, már úgyis kezdett elkopni az angolom, de most megint használom ;)

 

Lovely

A bejegyzés trackback címe:

https://ifjukekharisnya.blog.hu/api/trackback/id/tr372873152

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása