Szépséges húsvétot mindenkinek ^^ Bevásárlás, tiszta káosz tojásfestés (a tojáskifújást nagyon nehéz elkezdeni, de aztán ha belejön az ember,egy szétloccsant tojás és egy széttört tű után már elég könnyű ^^ ), pár töltött tojás és pufipalacsinta (finom lett ^^)  

 

 És holnap jön a Maci meglocsolni a kölnivel, amit visszaadtam neki :D :D Már alig várom ^^

 

Na és akkor Darwin 2000-től:

 

 

2000

 

Annapolis, USA – PVC-ragasztó fogságában találtak rá otthonában egy asszonyra a mentők és tűzoltók. Az asszony linóleumot akart fektetni házában, ezért bekente ragasztóval a padlót, ám egy óvatlan pillanatban elvesztette az egyensúlyát, és belefeküdt a kencébe. A nőnek sikerült feltépnie magát a padlóról, és efölötti megkönnyebbülésében leült a díványra. Innen azonban már nem volt menekvés. A kiérkező segítség a díványra ragadva talált rá bugyiban és melltartóban, kezében az odakötött mobiltelefon, ráadásul keresztbe rakott lábai is végzetesen egymáshoz tapadtak. Öt mentősnek egy órájába tellett, amíg oldószerrel kisikálták az asszonyt szorult helyzetéből. A hölgy maradandó sérülést nem szenvedett, és a kórházi kezelést is visszautasította.

 

Colombo, Sri Lanka - Gyufa és öngyújtó híján egy magasfeszültségű trafóról próbált rágyújtani cigarettájára egy Sri Lanka-i férfi. Kísérlete nem sikerült, agyoncsapta az áram. Az esetnek szemtanúja is volt, a Ceyloni Villamosművek egyik alkalmazottja, és az ő vallomása, továbbá a haláleset nyomai és körülményei alapján az ügyészség nem rendelt el további nyomozást.

 

Robert (37) lelőtte magát amíg elmagyarázta a feleségének mennyire biztonságosak a lőfegyverek a Californiai Glendale-ben. Egy 45 mm kaliberű pisztolyt helyezett az álla alá és meghúzta a ravaszt. Shovestall felesége azt mondta rendőröknek, hogy az incidens azután történt, miután panaszai a férje 70 fegyveréről arra ösztönözték a férfit, hogy demonstrálja a biztonságukat.

 

Egy bár-botrány után egy 23 éves férfit kísértek ki a Turtle Clubból Floridában. Visszasettenkedett és ugrott egyet,miközben megpróbált megrúgni valakit, de meghalt,amikor a fején landolt.

 

Két állatjogi aktivista kiszabadított egy fogoly disznócsordát Bonnban. Hirtelen mind a kétezer a disznó átrohant a kapun, amit kinyitottak, és halálra gázolta a szerencsétlen tiltakozókat.

 

Egy fiatalember baráti körben oroszrulettezett. Csakhogy a fegyver nem hagyományos revolver volt, melybe 1 töltényt raknak a 6 töltény helyére, tehát 16,6 % esélye van, hogy sikerül az akció, hanem egyszerű, modern, félautomata pisztoly, mely minden egyes elsütés után újratölti magát. Tehát 100%-os eséllyel nyerhetett a ruletten. Meg is halt.

 

Két gyorsétterem-vezető bűnös bohóckodása tragikus módon ért véget, mikor a ál-rablásuk füstbe ment. Lisa, a Burger King 22 éves éjszakai vezetője 4000 dollár fölötti rablást tervelt ki a 34 éves nappali vezetővel.

Színre vittek egy bonyolult hamis rablás/gyújtogatást, amiben Lisa játszotta az áldozat szerepét, akit összekötöttek ragasztószalaggal és csapdába ejtettek a hűtőszekrényben, amíg a bűntárs okozott egy kis tüzet és meglépett egy zacskó készpénzzel. A tervük fő része Lisa gyors megmentése volt a helyi tűzoltóság által.

 

Sajnos a tűz észrevétlen lett, amíg meg nem érkezett a reggeli műszak, mivel a kis gyújtogatás nem idézett elő látványos lángokat. A mélyhűtőben megtalálták Lisát, hidegen és félig öntudatlanul, a kórházban belehalt a hypothermiába.

Amikor a rendőrök elkapták a 34 éves bűntársát a készpénzzel, amit egy Burger Kinges zsákban helyezett biztonságba, könnyek között vallotta be a bűn részleteit, miközben belekeverte a Lisát. Igazolta szavait, hogy Lisa teste nem mutatta erőszak jeleit, a ragasztószalag laza volt, és könnyen kiszabadíthatta volna magát és megszökhetett volna a nyitott hűtőszekrényből. Az űrlap teteje

Az űrlap alja

 

Egy fagyasztott brokkolit szállító teherautó nem érkezett meg úti céljához. 4 nappal később találták meg. A vezetőfülkében nagy mennyiségű marihuánát találtak. Hátul a brokkolik között pedig megtalálták a vezetőt, csonttá fagyva. A brokkolik közé rejtett kokaint ellenőrizte, de annyira be volt tépve, hogy ott ragadt és megfagyott

 

(2000. január 1-je, Nevada) Egy férfi furcsán ünnepelte meg az új évezredet. Percekkel éjfél előtt a Stanford diplomás felmászott egy utcai lámpák tetejére Párizsban, a Las Vegas Hotel előtt és integetett a lelkes duhajoknak. Éjfélkor, hogy ne essen le, megragadta azokat a drótokat, amik ellátták elektromossággal az utcai lámpákat. Egy fényképezőgép lekapta a szerencsétlenkedését,a vaku villanása miatt pedig fejre esett a betonon. Nem tudni, a halálos áramütésbe vagy a 30 láb hosszúságú esésbe halt bele, de megérdemli az új évezred első Darwin-díját!

 

A 23 éves Benjamin gusztustalan módon vesztette életét.

Péntek éjszaka beborult a 400,000 gallonos szennyvíztankba. A rendőrök azon spekuláltak, túl gyorsan vezette-e az 1998-as Mazdáját.

 A búvárok a 16 láb mély tank alján lokalizálták a testét.

 

(2000. március 3-a, Pennsylvania) Andrew  egy piszkos mezőgazdasági balesetben halt meg a Crooked Creek Farmnál, amikor beesett egy trágyatartóba. A mentők képtelenek voltak feléleszteni ( ki hibáztatja őket ezért?)

 

A 34 éves Charles 2000 nyaráig egy denveri építkezési vállalkozó volt. Saját kis cége fejeként ő felügyelte a munkálatok többségét a már felhúzott házakban, így a villanyvezetékek kiépítését is. Azt hitte, hogy ez máris szakértővé teszi, és gond nélkül meg tud birkózni bármilyen elektromos feladattal a saját házatáján is.

 

Kigondolta, hogy épít egy elektromos kerítést a saját hátsó udvarában, amely majd bent tartja a kertben a csatangoló kedvű kutyáit. Egy hosszabbító zsinórhoz csatlakoztatott egy drótot és addig ügyködött, amíg sikerült a hátsó udvarát egy 120 Volt-os drótkerítéssel körülkerítenie. A háznépe lassan hozzászokott a kerítéshez és a dolgok újra visszatértek a normális kerékvágásba, egészen addig, amíg egy napon, mikor Charles kertészkedés közben egy paradicsomért nyúlt, véletlenül megragadta az áram alatt lévő drótot. Azt hiszem, hogy nem kell részletezni mi történt ezután. De lássuk miért is halt meg ez az ember? Egyrészről a kutyák benntartásához elég lett volna a használt feszültség tizede is. Másrészről nem lett volna szükség a kerítés folyamatos áram alatt tartására, egy olyan berendezést kellett volna a rendszerhez csatlakoztatnia, amely csak időnként küld impulzusokat a kerítésbe. Ha így tett volna, nem megsül, csupán kisebb áramütés éri.
A tanulság a következő: Ha nem értesz valamihez, ne csináld!

 

(2000. október 27-e, Illinois) Egy Jehova tanúiból álló csoport egyik tagját elütötte egy autó, miközben egy másik autóban ülő sofőrt próbált megtéríteni.

 

(2000. április 11-e, Kentucky) Larry és a barátja, Silas eldöntötték, hogy tesztelik Silas, a híres íjász képességeit azzal, hogy lelő egy almát egy fejen. De almák helyett egy üveg sört használtak,mert az volt kéznél. Nem voltak tizenévesek, 47 évesek voltak. Larry a fejére tette az üveget és ösztönözte Silast, hogy lőjön. Silas pedig halálosan megsebesítette örök barátját…

 

(2000. június 10-e, Colorado) egy úriember Denverben eldöntötte, hogy mivel nem talál magának táncpartnert, egy struccal fog táncolni. Elment egy struccfarmra, megmászta a tíz láb hosszúságú kerítést, és megpróbált megfogni egyet.

Amikor a madár elkezdett csapkodni és csipkedni, idiótánk úgy döntött,elszalad.

 

A struccoknak van egy csordamentalitása. Amikor az ember fut előlük, mind futnak utána, és az útvonaluk egyenesen ügyetlen hősünk farkán volt. Úgy döntött,hogy inkább a földre esik, de elfelejtette, hogy a struccoknak igazán erős lábaik vannak, és amikor rengeteg rugdos egyszerre, nincs túl sok lehetőséged.

 

A farm tulajdonosa végül észrevette a balhét, és hívta a 911-et.A férfit megmentették a haláltól, de elég sokáig maradt a kórházban,mert mindene eltörött.

 

 

Egy nő, aki egy meggyújtott tekercs papírral üldözött egy patkányt, véletlenül meggyújtotta az ágyát és épphogy meg tudott szökni a füsttel teli lakásból.

 

Egy szolgálaton kívüli Los Angelesi rendőr véletlenül lelőtte magát, amíg tisztította a fegyverét, és ágyéksérüléssel kezelték egy közeli kórházban.

 

Egy gengszter-rap-videó-művész akkora erőfeszítést fektetett a projektjébe, hogy fejbelőtte magát, amíg a kamerák vették.

 

A 24 éves Robert a testvérével, Michaellel közösen bérelt lakásban létrehozott egy 10 perces videót. A felvételen Robert egy 22 kaliberes kézi lőfegyvert lengetett,ami véletlenül elsült.

 

A két co-producer minden erőfeszítést meggátolt, hogy megmentsék a sérült embert. Egy szomszéd rendőröket hivatott helyszínre a hangos zene és az erőszakos zajok miatt. De amikor megérkeztek, Michael megakadályozta, hogy rendőrök bejussanak, Fred pedig leütött egy mentőasszisztenst. Mindkettő helytelen viselkedés vádjával nézett szembe a bíróságon.

 

Robert 24 éves volt, amikor kómában meghalt Ohio-ban.

 

 

(2000 novembere, Anglia az) A férj, aki gyakran megkérte a feleségét, hogy fedje be orrát és száját a hálóingével szeretkezés közben, úgy döntött, hogy hozzáad egy műanyag táskát a repertoárjához. Martin (34)  egy műanyag táskát húzott a fejére és arra használt egy porszívót, hogy eltávolítsa a levegőt belőle. Holtan találták, ott feküdt a működő porszívóval, és még mindig tartotta a csövét.

 

Két 28 éves férfi, állítólag tapasztaltak a munkájukban, 100 lábnyit zuhant, miután a vastag betonon át fúrtak egy lyukat anélkül, hogy rájöttek volna, hogy a kör központjában állnak.

 

 

(2000. július 27-e, Phnom Penh) egy motoros-taxisofőr kényszerítette a szomszédját, hogy álljon egy lódarázs-fészek alá, amíg két ember dobálta azt kövekkel. Az 53 éves öregember lehetett volna okosabb, de nagyon hírhedt volt a környéken testi erejéről, és nem akart szégyenben maradni. A darazsak rátámadtak és összecsípték.

 

 

(2000. szeptember 30-a, Új-Mexikó) Apa és fia, akiket felbéreltek, hogy nyírják le a füvet a Tucumcari Municipal reptéren, eldöntötték, hogy az a képességük, hogy tudnak füvet nyírni, képessé teszi őket repülő vezetésére. Bár egyikük sem volt igazolt pilóta, eltaxiztak a kifutópályához, ahol felemelkedtek az egyik repülővel.

Ötven méterrel a föld fölött, a repülőgép kezdett inogni, aztán függőleges zuhanásba kezdett és összeütközött a fűvel. Az öreget holtan találták a lángoló repülőgépben. A fiatalabbat ellepték a lángok, és meghalt a kórházban.

 

 

(2000. május 14-e, Franciaország) Egy berlini nő megpróbált egy emlékezetes fotót készíteni egy rohanó bikáról Nimes déli városában. Az életével fizetett az ostobaságáért. A 68 éves fényképész eltávolított egy fém biztonsági barikádot és a fényképezőgépével az utca közepére állt a legjobb fényképezőszögért. Fellökte és rátaposott több ló és bika. Belehalt sérüléseibe.

 

(2000 szeptembere, Németország) A festői középkori Rothenburg városa egy drámai művészi erőfeszítés színhelye volt nemrég. Egy 53 éves férfi Baden-Wuetembergből meztelenül pózolt a kamerája előtt, úgy,hogy egyensúlyozott egy kőfal tetején, de elvesztette az egyensúlyát és 16 lábnyit zuhant.

 

 

Egy Manila felé tartó repülőt próbált eltéríteni egy utas. A kapitány meggyőzte őt, hogy az üzemanyag alacsony állása miatt jobb, ha folytatják az utat. Ekkor körberabolta az utasokat (kb 25ezer dollár értéket sikerült összeszednie), majd megpróbálta elhagyni a gépet 6500 láb magasságban (több mint 2 km). A nagy szélben ez nehezen ment, de egy segítőkész stewardess kilökte. Az amatőr terrorista házi készítésű, tesztetlen ejtőernyője azonban nem nyílt ki. Amikor megtalálták a holttestet csak a két alkarja ért ki a földből, olyan erővel csapódott be.

 

Egy felszarvazott férj úgy döntött, hogy leszámol a feleségével és annak szeretőjével. Készített egy bombát, melyet a párocska pásztoróráinak helyt adó lakás ajtajához erősített. A bomba odahelyezés közben felrobbant és a készítője meghalt. A feleség és a szerető nem szenvedett sérülést.

Egy palesztin fiú kedvenc szórakozása az volt, hogy az arra járó izraeli autókat kővel dobálta az út széléről. Az egyik autós észrevette a támadást és próbálta kikerülni a köveket. Közben elvesztette az uralmat az autója felett és halálra gázolta az út szélén álló tinédzsert.

 

http://www.darwinawards.com

http://www.okorszem.hu

http://logout.hu

http://nekemiskellegyilyen.blog.hu

http://www.2009a.piar.hu

http://www.kecskefeszek.hu

 

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://ifjukekharisnya.blog.hu/api/trackback/id/tr942853078

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása